VuurwerkPOS

VuurwerkPOS is een voorraadbeheer- en afrekensysteem voor het verkopen van consumentenvuurwerk. Wat begon als een computerapplicatie is door middel van meerdere iteraties ontwikkeld tot hét systeem om vuurwerk te verkopen, zowel online als in-store. Het complete systeem bestaat uit een beheerportaal, een webshop en één of meerdere kassasystemen.

Het hart van het systeem is het beheerportaal. In dit portaal wordt inzicht geboden in de voorraad en de omzet. De werking van verschillende onderdelen van het systeem kan direct online worden aangepast. Klanten met meerdere verkooplocaties kunnen zo via één systeem het assortiment opstellen en exporteren naar diverse vestigingen.

Voor het daadwerkelijk verkopen van vuurwerk bieden wij een webshop en kassa-applicatie. Deze producten communiceren beide met het beheerportaal, waardoor is de assortimentinformatie altijd actueel is. Bijkomend voordeel is dat de webshop open kan blijven tijdens de losse verkoop zonder dat er voorraadproblemen ontstaan.

» vuurwerkpos.nl

...responding to your requests

We aim to get back to you within 3 days!