EventPOS

Wij bieden een solide, schaalbaar systeem met elementen die belangrijk zijn voor elk evenement. Denk hierbij aan een beheerportaal, een webshop, toegangscontrole, kassa’s en de mogelijkheid om contactloos te kunnen betalen. EventPOS kan flexibel ingezet kan worden omdat klanten kunnen kiezen welke elementen ze wel of niet willen afnemen. EventPOS is hierdoor in principe geschikt voor elk soort evenement.

In het online beheerportaal worden de orders en tickets geregistreerd. Voor organisatoren is er de mogelijkheid om meerdere evenementen te registreren en te organiseren vanaf één beheeromgeving. Verkoop en distributie van tickets kan via onze webshop of via het kassasysteem.

Conactloos betalen maken we mogelijk door NFC-armbanden of -kaarten aan te bieden en met onze credit-kassa’s kan het saldo op de banden worden opgewaardeerd. Ticket-kassa’s leveren we om op locatie tickets te verkopen en bar kassa’s voor een goede doorstroom bij de horeca. Bovendien kan iedere kassa zijn eigen assortiment hebben waardoor ook derden op het festivalterrein onderdeel kunnen uitmaken van het systeem. Iedere verkoopeenheid kan daarnaast uit meerdere kassas bestaan omdat deze uit dezelfde voorraad moeten bestellen. Na afloop van ieder evenement kan het systeem in een handomdraai een overzichtelijke uitdraai van alle verkochte artikelen genereren.

» EventPOS gaat samenwerking aan met MusicDeal

...responding to your requests

We aim to get back to you within 3 days!